Maya Bay in Krabi tijdelijk voor twee maanden gesloten

Krabi-

De beroemde Maya-baai in Krabi is nu tijdelijk voor twee maanden gesloten voor herstel van het milieu.

The Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi National Park op dinsdag (1 augustusst) heeft een herinnering aangekondigd aan de jaarlijkse sluiting van de Maya-baai en de Loa Sama-baai in het nationale parkgebied.

De tijdelijke sluiting van twee maanden voor toerisme is van 1 augustus tot 30 september 2023. Het gebied is strikt verboden, behalve voor parkpersoneel en ecologen.

Ambtenaren van het Nationaal Park verklaarden dat de jaarlijkse sluiting bedoeld is om effectief toerismebeheer mogelijk te maken na de moessons in dit seizoen en om de natuur en het milieu de tijd te geven zich te herstellen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.