Eigenaresse massagesalon in Patong gearresteerd wegens vermeende openheid zonder toestemming

Patong-

Een man is aangehouden nadat hij naar verluidt zonder toestemming een massagesalon had geopend.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat er illegaal een massagesalon was geopend in Patong en startte een onderzoek.

Op dinsdag (1 augustusst) arresteerden ze een man die alleen geïdentificeerd was als meneer Chanchit, zijn leeftijd werd niet opgegeven door de politie, in een massagesalon aan de Taweewong Road in Patong. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht voor verdere juridische stappen.

Verwante Artikel:

Een massagesalon in Patong zou open zijn geweest zonder toestemming.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.