Weer een man gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach

Patong-

Een man is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach, onderdeel van een lopende campagne om het strand van vuurwerk te ontdoen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express tijdens dit lange weekend van 1 augustus 2023 dat ze klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat er vuurwerk werd verkocht en tentoongesteld op Patong Beach en een openbare overlast was geworden voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

De politie van Patong inspecteerde later Patong Beach en arresteerde een man die niet door hen was geïdentificeerd. Bij hem werd een verzameling van divers vuurwerk in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het verkopen van vuurwerk zonder toestemming.

Zoals vermeld, maakt dit deel uit van een regelmatig optreden tegen de verkoop van illegaal vuurwerk op Patong Beach, zoals hieronder te zien is.

Op het strand van Patong is vijf vuurwerk in beslag genomen.

Een vrouw is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Op het strand van Patong werden na klachten drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen.

De gemeente Patong heeft het publiek gewaarschuwd dat er voor geen enkel evenement vuurwerk of drijvende lantaarns zijn toegestaan, tenzij speciale toestemming wordt gegeven door functionarissen van Patong, waarbij de straf strikt wordt toegepast.

Twee mannen zijn gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.