UPDATE: Lichaam gevonden op strand in Thalang, Phuket

Thalang-

Op een strand in de wijk Thalang is een lichaam gevonden van een Thaise man op grote rotsen.

Ons vorige verhaal:

Een Thaise man is als vermist opgegeven nadat hij in zee was gaan zwemmen terwijl hij rode vlaggen negeerde op een strand in Thalang.

Nu voor de update:

De politie van Cherng Talay werd op dinsdag (2 augustus om 00:1 uur) op de hoogte gebracht van het lichaamst) aan het Surin-strand in Cherng Talay.

Politie en reddingswerkers arriveerden op het strand en vonden het lichaam van de man liggend op een grote rots op het strand. Het lichaam wordt nog steeds positief geïdentificeerd door relevante functionarissen om definitief te zien of het inderdaad dezelfde Thaise man is, de heer Tawat Siracha, 44, uit Phitsalunok, die vermist werd nadat hij onlangs was gaan zwemmen.

Vrienden van Tawat hebben echter onofficieel aan The Phuket Express bevestigd dat het lichaam inderdaad meneer Tawat was. De namen van de vrienden werden in verband met hun privacy achtergehouden.

Het lichaam van een vermiste Senegalese toerist is vandaag aangespoeld in het Karon-subdistrict van Phuket, nadat hij op 28 juli vermist raakte in de ruwe zee.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.