Thaise man vermist na zwemmen op Phuket Beach

Phuket -

Een Thaise man is als vermist opgegeven nadat hij in zee was gaan zwemmen terwijl hij rode vlaggen negeerde op een strand in Thalang.

De politie van Cherng Talay werd op zondag (30 juli) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) in de middag op Surin Beach. Reddingsduikers arriveerden en de Phuket Express arriveerde op het strand waar rode vlaggen hingen om niet te zwemmen vanwege de sterke wind en golven.

Volgens getuigen ging de onbekende Thaise man met zijn vrienden zwemmen in zee. Twee van hen kwamen terug op het strand nadat ze waren geraakt door grote golven. Een van hen werd echter nog steeds vermist. De man was een arbeider die net voor het eerst in Phuket was aangekomen. De zoektocht werd onderbroken vanwege sterke wind en golven.

Gerelateerde verhalen:

Een mannelijke toerist uit Senegal is als vermist opgegeven nadat hij ging zwemmen in de zee bij Freedom Beach in Karon, Phuket.

Het lichaam van een vermiste Senegalese toerist is vandaag aangespoeld in het Karon-subdistrict van Phuket, nadat hij op 28 juli vermist raakte in de ruwe zee.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.