Man in Narathiwat verloor vier familieleden bij explosie vuurwerkmagazijn

Narathiwat –

Een man heeft vier familieleden verloren nadat een vuurwerkmagazijn ontplofte in Narathiwat.

Ons vorige verhaal:

Ten minste tien mensen zijn om het leven gekomen, 118 mensen zijn gewond geraakt en meer dan 200 gezinnen hebben geleden, velen met hun huizen verwoest, nadat zaterdagmiddag laat (29 juli) een vuurwerkmagazijn ontplofte in het district Su-Ngai Golok.th).

Nu, voor onze update:

De heer Yossanai Bula vertelde de Thaise media op 31 juli met tranen in zijn ogen: “Ik haastte me naar huis toen ik veel luide explosies hoorde om te ontdekken dat mijn huis, het huis van mijn grootmoeder en het huis van mijn vader in de buurt waren verwoest. Alleen mijn oma heeft het overleefd. Ik ontdekte dat mijn vader, mijn twee neven en mijn tante stierven door de explosie.”

“Nadat ik mijn oma, die op wonderbaarlijke wijze ongedeerd bleef ondanks dat haar huis volledig verwoest was, naar een veilige plek had geholpen, hielp ik drie buren die vastzaten in hun huis. Ik doorzocht de huizen van familieleden in de buurt om te ontdekken dat mijn neefje van acht maanden door de ontploffing van de explosie naar de buitenkant van het huis was gegooid, waar de moeder van mijn neef ook dood in het huis werd aangetroffen,” voegde meneer Yossanai toe.

“Ik ben erg geschrokken en verdrietig over het incident. Mijn vader had de eigenaar van het vuurwerkmagazijn vele malen gewaarschuwd voor de mogelijke gevaren met de fabriek en ze maakten vaak ruzie. Mijn vader was bang dat dit incident zou gebeuren. De eigenaar had ook net een nieuwe set brandbare artikelen aan het magazijn toegevoegd. Mijn vader wist het misschien niet, want hij zei dat als de eigenaar nog meer spullen zou toevoegen, hij de politie zou vertellen. Wat mijn vader vreesde, is gebeurd en het heeft hem zijn leven gekost”, zei meneer Yossanai.

Er lopen juridische aanklachten tegen de eigenaren, merkt The Phuket Express op.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.