De gouverneur van Phuket geeft opdracht tot inspectie van de vuurwerkwinkel

Phuket -

De gouverneur van Phuket heeft opdracht gegeven tot inspecties bij vuurwerkwinkels.

Ons vorige verhaal:

Ten minste tien mensen zijn om het leven gekomen, 118 mensen zijn gewond geraakt en meer dan 200 gezinnen hebben geleden, velen met hun huizen verwoest, nadat zaterdagmiddag laat (29 juli) een vuurwerkmagazijn ontplofte in het district Su-Ngai Golok.th).

Nu voor onze update:

Elf vuurwerkwinkels in de wijk Mueang Phuket werden zondag (30 juli) geïnspecteerdth) door ambtenaren van het Mueang Phuket District Office op bevel van de Phuket-gouverneur Narong Woonciew.

Vuurwerkexploitanten worden geïnspecteerd om ze te controleren op brand- en veiligheidsprocedures en werden gewaarschuwd om voorzichtiger te zijn bij het vervoeren van vuurwerk om de veiligheid van het publiek te waarborgen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.