UPDATE: Lichaam van vermiste Senegalese toerist spoelt aan in Karon, Phuket

Karon —

Het lichaam van een vermiste Senegalese toerist is vandaag aangespoeld in het Karon-subdistrict van Phuket, nadat hij op 28 juli vermist raakte in de ruwe zee.

Eerst ons vorige verhaal:

Een mannelijke toerist uit Senegal werd vermist nadat hij ging zwemmen in de zee bij Freedom Beach in Karon, Phuket.

Nu voor ons rapport:

Het lichaam van een vermiste Senegalese man, de heer Cheikhonuna Be, 22, werd gevonden op Freedom Beach in de buurt van de locatie waar hij vrijdag als vermist werd opgegeven.

Be werd vermist in ruw water op Freedom Beach in het Karon-subdistrict van Phuket's Mueng-district nadat hij met zijn drie vrienden was gaan zwemmen. De laatsten werden gered en overleefden.

Reddingspersoneel van het Sea Rescue Center voerde samen met 10 strandwachten een zoek- en reddingsoperatie uit onmiddellijk nadat ze op de hoogte waren gebracht van het incident.

Het Naval Security Operations Center Region 3 stuurde een gespecialiseerd team om te helpen bij de reddingsmissie. Vanwege de ruwe zeeomstandigheden stonden ze echter voor uitdagingen bij het lokaliseren van de vermiste toerist. Uiteindelijk werd het lichaam van de toerist vandaag, 6 juli 50, om 30:2023 uur aangespoeld op Freedom Beach.

Volgens het Vachira Phuket Hospital is de overledene de vermiste Senegalese man. De autoriteiten waarschuwden tegen zwemmen in de momenteel ruwe zee.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.