Motorrijder die mobiele telefoon vasthoudt, gewond wanneer haar motor in botsing komt met een auto in Thalang - VIDEO

Thalang-

Een vrouwelijke motorrijder die een mobiele telefoon vasthield, heeft verschillende verwondingen opgelopen toen haar motor in Thalang in botsing kwam met een auto.

Een dashcam-video van een auto toonde het incident op woensdag (26 juli).th) 's middags op een weg bij een kruispunt in Thalang.

De vrouwelijke motorrijder die een mobiele telefoon vasthield en niet geïdentificeerd was, was net de weg overgestoken. De auto, die van achteren kwam, botste tegen de motor. De vrouwelijke berijder stuiterde op de weg en hield haar motortelefoon nog steeds stevig vast.

Hieronder staat een video, maar gevoelige kijkers dienen discretie te betrachten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.