Noedelverkoper in Phuket-stad gewond nadat de zijdeur van de bus plotseling openging

Phuket -

Een noedelverkoper in Phuket Town is gewond geraakt nadat de zijdeur van een bus plotseling openging.

Hulpdiensten werden eerder deze week op de hoogte gebracht van het ongeval in Poon Phon, Talad Yai. Ze kwamen ter plaatse en vonden een gekanteld motorzijspan dat toebehoorde aan een niet-geïdentificeerde noedelverkoper. De vrouwelijke noedelverkoper had haar arm gebroken en haar hoofd verwond. Ze werd meteen naar een ziekenhuis gebracht.

Getuigen zeiden dat de zijdeur van de bus, die bij een bagageopslag hoort, per ongeluk plotseling openging. Het zijspan van de motor reed in de buurt van de bus voordat deze werd geraakt en kantelde. De buschauffeur hielp de gewonde vrouw en nam de verantwoordelijkheid voor de actie, voegde de politie eraan toe, en vanwege zijn medewerking was het onwaarschijnlijk dat hij wettelijk zou worden aangeklaagd.

De naam van het busbedrijf en de chauffeur werden ingehouden door de politie van Phuket Town.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.