Australische expat gered nadat hij zichzelf probeerde op te hangen in het postkantoor van Phuket

Phuket -

Een 36-jarige Australische expat is gered nadat hij zichzelf probeerde op te hangen aan een hek bij een postkantoor in Rawai.

De politiechef van Chalong, kolonel Eakkarat Plaiduang, vertelde de Phuket Express dat ze op vrijdagavond (28 juli) door een niet-geïdentificeerde lokale bewoner op de hoogte waren gebracht van het verontrustende incident.th) dat een buitenlandse man bewusteloos was en aan een hek hing bij het Rawai Postkantoor. Een barmhartige Samaritaan had de man neergehaald voordat ze de hulpdiensten hadden gebeld.

De politie arriveerde ter plaatse om de 36-jarige Australische man te vinden die bewusteloos op de grond lag (de Phuket Express houdt zijn naam geheim vanwege de gevoeligheid van de situatie). Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Kolonel Eakkarat vertelde de Phuket Express dat de Australische man een ex-pat is die in Phuket woont en dat al een tijdje doet.

Medisch personeel van Chalong vertelde de politie dat de Australische man dezelfde persoon is die op vrijdagochtend (28 juli) naar een ziekenhuis ging met epilepsie, maar hij weigerde behandeling te ondergaan.

Als jij of iemand die je kent depressief is, zoek dan hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.