UPDATE: Egyptisch meisje stierf na uitglijden tijdens het maken van foto's op de brug bij de Phang Nga-waterval

Phang Nga-

Een 6-jarige Egyptische toerist die met haar gezin vanuit Phuket reisde, stierf nadat ze in een waterval in Phang Nga was uitgegleden toen haar moeder haar op een brug liet fotograferen.

Ons vorige verhaal:

Het districtshoofd van Mueang Phang Nga, de heer Pongsak Wetthayawong, werd woensdag (26 juli) op ​​de hoogte gebracht van het trieste incidentth) van een dorpshoofd in het subdistrict Song Preak.

Nu voor de update:

Het hoofd van de Song Preak Waterfall Wildlife Conservation, de heer Utain Siripuwadon, vertelde de Phuket Express dat het meisje en haar familie eerder deze week in een hotel in Phuket verbleven.

Ze waren op een betaalde reis met een gids naar de waterval toen het incident gebeurde. In die tijd mochten toeristen vanwege de sterke waterstroming niet in de waterval zwemmen. Toeristen mochten alleen foto's maken op een betonnen brug met de waterval op de achtergrond.

De moeder van het meisje was foto's van haar dochter aan het maken voordat het kind per ongeluk van de brug gleed. Andere toeristen in de tour probeerden haar hand te grijpen, maar het was te glad en ze viel in de waterval.

Utain verklaarde dat de brug ijzeren veiligheidspalen heeft en regelmatig wordt geïnspecteerd, eraan toevoegend dat hij reisleiders altijd vroeg om voorzichtig te zijn met toeristen, vooral kinderen en ouderen, wanneer ze de brug bezoeken.

Het is nog niet duidelijk of er juridische stappen zullen worden ondernomen door de familie van het jonge meisje richting het park, aangezien ze op het moment van schrijven nog steeds in rouw waren.

De naam van het slachtoffer en haar familie werden door TPN Media achtergehouden uit respect voor de familie van het slachtoffer.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.