Gelukkige verjaardag aan Zijne Koninklijke Majesteit de Thaise Koning

nationaal —

Deze vrijdag, 28 juli, markeert de 71e koninklijke verjaardag van koning Vajiralongkorn, de huidige monarch van Thailand.

Bovendien is de verjaardag van koning Vajiralongkorn een nationale feestdag in Thailand, gevierd met grote religieuze en koninklijke ceremonies in het hele land. De koning werd geboren op 28 juli 1952 in Ambara Villa in het Dusit Palace, Bangkok. Hij is de enige zoon van koning Bhumibol Adulyadej en koningin Sirikit, en de tweede van vier kinderen.

Op 20-jarige leeftijd werd hij door zijn vader tot kroonprins benoemd. Hij regeert sinds 2016 als koning van Thailand, na de dood van zijn vader.

Op de verjaardag van de koning zijn overheidskantoren, waaronder de immigratiedienst, en de belangrijkste bankfilialen in het hele land gesloten. Ook andere bedrijven kunnen worden verstoord. Portretten en vlaggen van de koning worden getoond in huizen, openbare gebouwen en bedrijven in het hele land om loyaliteit te betuigen. Mensen sieren zich in gele kleding, de kleur van de koning, om hun respect voor Zijne Koninklijke Majesteit te tonen.

De vakantie is een tijd voor Thaise mensen om hun koning te vieren en hun patriottisme te tonen. The Pattaya News breidt onze oprechte wensen uit voor de blijvende gezondheid en het welzijn van Zijne Koninklijke Majesteit in de komende jaren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/