PERSBERICHT: EINDE BEVROREN PENSIOENEN VOOR BRITSE EX-PATS IN THAILAND

Thailand-
Er is een nieuwe pagina en bijbehorende groep gemaakt om de campagne 'End Frozen Pensions' te helpen en te ondersteunen - de onze richt zich op en is een focus voor de getroffen Britse expats die in Thailand wonen.

Bevroren staatspensioenen is de praktijk van de Britse regering om Britse staatspensioenen te "bevriezen" (dat wil zeggen, het bedrag niet jaarlijks te verhogen in overeenstemming met "Triple Lock", zoals wordt gedaan voor inwoners van het VK), voor gepensioneerden die wonen in de meeste andere landen, afgezien van de landen van de Europese Gemeenschap en enkele andere landen met wederzijdse overeenkomsten met het VK.

Thailand is niet een van die landen met wederzijdse overeenkomsten met het VK.
We hopen dat zoveel mogelijk getroffen Britse expats in Thailand erbij betrokken zullen raken.
WAT KAN JE DOEN?

🌐 VERBINDEN met andere Britse expats in Thailand. Uw netwerk is uw kracht en samen staan ​​we sterker.

📢 COMMUNICEER met vrienden en familie in het VK. Moedig hen aan om deel te nemen aan onze campagne, het bewustzijn te vergroten en actie te ondernemen. Hun stem telt!

💬 DOE MEE en communiceer met andere FB-pagina's en groepen die voor dezelfde zaak strijden. Het wordt tijd dat we onze krachten bundelen en als één strijd vechten!

✅ REGISTREER om te stemmen bij de Britse verkiezingen als u in aanmerking komt. Jouw stem kan het verschil maken! De Kieswet 2022 verzekert uw stemrecht, ongeacht hoe lang u in het buitenland woont, door de 15-jaarregel af te schaffen.

📨 ENGAGE met besluitvormers. Neem contact op met uw laatst geregistreerde parlementslid, gebruik uw stem en roep op om een ​​einde te maken aan bevroren pensioenen.

Elke actie telt en elke stem doet ertoe. Samen kunnen we het verschil maken. Het begint bij jezelf: wat kun JIJ vandaag doen om het verschil te maken? Onthoud dat beknopte en overtuigende communicatie de sleutel is.

LINK NAAR THAILAND-BRANCHPAGINA OM TE LIKEEN:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094586570644

LINK NAAR THAILAND BRANCH GROUP OM LID TE WORDEN:
https://www.facebook.com/groups/307159938448984

REGISTREER HIER OM TE STEMMEN:
https://www.gov.uk/register-to-vote

LINK NAAR HOOFD 'EINDE FROZEN PENSIOENEN GROEP':
https://www.facebook.com/endfrozenpensions/

LINK NAAR HOOFDWEBSITE VAN 'END FROZEN PENSIONS':
https://endfrozenpensions.org

TEKEN DE PETITIE OM DE BEVROREN PENSIOENEN TE BEËINDIGEN
https://www.change.org/p/tell-the-political-parties-to-end-frozen-pensions?

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.