Moeder van lederschildpadden probeert eieren te leggen op Karon Beach 

Karon, Phuket –

Een moeder van een lederschildpad probeerde eieren te leggen in de buurt van een hotel op Karon Beach.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) werd op dinsdagavond (25 juli) op ​​de hoogte gebracht van het incident door een medewerker van een onbekend hotel in de buurt van Karon Beach.th).

De heer Suthep Juealaong van de DMCR vertelde de Phuket Express dat ze naar Karon Beach waren gegaan en de lederschildpad hadden gevonden die ongeveer 300 kilo woog. De moederzeeschildpad was op zoek naar een plek om eieren te leggen. Er waren ongeveer drie potentiële nesten, maar er werden geen eieren in gevonden.

Aangenomen wordt dat de moederzeeschildpad binnen een paar dagen zal terugkeren om weer eieren te leggen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.