6-jarig Egyptisch meisje verdrinkt bij de waterval van Phang Nga

Phang Nga-

Een 6-jarig Egyptisch meisje verdronk op tragische wijze bij een waterval in Mueang Phang Nga.

Het districtshoofd van Mueang Phang Nga, de heer Pongsak Wetthayawong, werd woensdag (26 juli) op ​​de hoogte gebracht van het trieste incidentth) van een dorpshoofd in het subdistrict Song Preak.

Reddingswerkers arriveerden bij de Ton Song Preak-waterval en ontdekten een 6-jarig Egyptisch meisje dat naar verluidt per ongeluk in de waterval was gevallen. Het duurde ongeveer een half uur om het lichaam van het meisje te vinden dat vast zat tussen grote rotsen. Het meisje was met haar gezin op reis geweest met een reisorganisatie en was toerist.

De naam van het meisje is door TPN-media achtergehouden vanwege haar leeftijd en uit gevoeligheid voor de familie van het slachtoffer.

Eerder dit jaar een Duitse toerist raakte ernstig gewond na een val van een waterval in Samui.

In december vorig jaar, 2022, een andere buitenlandse toerist viel van een Samui-waterval en raakte gewond.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.