Zwangere vrouw gewond nadat ze gedeeltelijk vast kwam te zitten in een afvoer in de stad Phuket

Phuket -

Een zwangere vrouw raakte gewond nadat haar been vast kwam te zitten in een waterafvoer in Phuket Town.

De Facebook-pagina van Newshawk Phuket ontving dinsdag (25 juli) een klacht van een voetgangerth). Volgens de klacht liep een zwangere Thaise vrouw wiens naam niet bekend was gemaakt met haar jongere broer op het voetpad van de Patipat Road in Talad Nuea, Phuket Town. De zwangere vrouw verwondde haar rechterbeen nadat het vast kwam te zitten in een kapotte waterafvoer voor een beroemd noedelrestaurant.

Het personeel van de noedelwinkel vertelde het lokale nieuws dat ze eerder een verkeerskegel op de kapotte waterafvoer hadden geplaatst om voetgangers te waarschuwen, maar de politie vroeg hen om deze te verwijderen. Het personeel van de noedelwinkel zei dat veel voetgangers in dit gat zijn gevallen, dat eigendom is van de stad en niet van de winkel.

De vrouw vraagt ​​naar verluidt de juiste partijen om de verantwoordelijkheid voor haar verwondingen op zich te nemen en om de afvoer te repareren om letsel bij iemand anders te voorkomen.

Tot nu toe heeft ze geen officieel antwoord ontvangen van de autoriteiten van Phuket Town.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.