Vuurwerk in beslag genomen op Patong Beach

Patong-

Op het strand van Patong is vijf vuurwerk in beslag genomen.

De plaatsvervangend hoofd van de politie van Patong, luitenant-kolonel Somphon Surin, vertelde de Phuket Express dat maandagavond (24 juli)th) inspecteerden ze Patong Beach voor de veiligheid van toeristen en voor een voortdurend hardhandig optreden tegen vuurwerk.

Ze vonden twee groot vuurwerk en drie middelgroot vuurwerk verstopt in een zwarte plastic zak op een geparkeerde motor. Die spullen zijn in beslag genomen, maar er is geen eigenaar gevonden.

Dit maakt deel uit van een regelmatig optreden tegen de verkoop van illegaal vuurwerk op Patong Beach, zoals hieronder te zien is.

Een man is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Op het strand van Patong werden na klachten drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen.

De gemeente Patong heeft het publiek gewaarschuwd dat er voor geen enkel evenement vuurwerk of drijvende lantaarns zijn toegestaan, tenzij speciale toestemming wordt gegeven door functionarissen van Patong, waarbij de straf strikt wordt toegepast.

Twee mannen zijn gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.