Man gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach

Patong-

Een man is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express op zondagavond (23 juli) dat ze klachten hadden ontvangen dat er vuurwerk werd verkocht en tentoongesteld op Patong Beach en dat het een openbare overlast was geworden voor de lokale bevolking en toeristen.

De politie van Patong inspecteerde later Patong Beach. Ze arresteerden een man die niet door hen geïdentificeerd was. Bij hem werd een verzameling vuurwerk in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het verkopen van vuurwerk zonder toestemming.

Dit maakt deel uit van een regelmatig optreden tegen de verkoop van illegaal vuurwerk op Patong Beach, zoals hieronder te zien is.

Een vrouw is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Op het strand van Patong werden na klachten drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen.

De gemeente Patong heeft het publiek gewaarschuwd dat er voor geen enkel evenement vuurwerk of drijvende lantaarns zijn toegestaan, tenzij speciale toestemming wordt gegeven door functionarissen van Patong, waarbij de straf strikt wordt toegepast.

Twee mannen zijn gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.