Koppel gearresteerd met 27,000 meth-pillen en 900 gram crystal meth in Phuket

Phuket -

Een paar werd gearresteerd met meer dan 27,000 methamfetaminepillen en 900 gram crystal methamphetamine in Kathu.

Een team van de politie van Kathu onder leiding van luitenant-kolonel Chayaphon Punaruemit arresteerde de heer Weerawong 'Nueng' Noijan, 39, uit Patong, en mevrouw Bulin 'Fon' Daecha uit Kathu. Ze werden gearresteerd in een huurkamer op Soi Thida in Kathu.

Bij hen werden 27,503 methamfetaminepillen, 905.98 gram crystal methamfetamine, een handgemaakt pistool met drie kogels, een auto en zes motoren in beslag genomen.

Luitenant-kolonel Chayaphon vertelde de Phuket Express dat de arrestatie kwam nadat de politie een tip had gekregen dat de verdachten belangrijke drugsdealers waren die illegale drugs verkochten in het Kathu-gebied. Ze werden naar het politiebureau van Kathu gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van een vuurwapen en munitie.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.