Stervende Phuket-vrouw schenkt haar organen aan patiënten in nood, geëerd door het Vachira-ziekenhuis en het Rode Kruis

Phuket-

Het Vachira Phuket Hospital en het Thaise Rode Kruis eerden een 26-jarige Thaise vrouw die haar nieren, lever en milt schonk aan patiënten in nood.

De daad van uiterste vrijgevigheid vond plaats op vrijdag 21 juli in het Vachira Phuket Hospital, waar een chirurgisch team van het Siriraj Hospital een transplantatieoperatie uitvoerde bij een 26-jarige orgaandonor om haar laatste wens om anderen te helpen te vervullen.

De terminaal zieke donor, wiens naam door het ziekenhuis werd ingehouden, schonk haar nieren, lever en milt aan wachtende patiënten in het Vachira Phuket Hospital. Haar nobele daad heeft het leven geschonken aan mensen in nood en heeft een eeuwigdurend voordeel voor de samenleving gecreëerd, aldus het ziekenhuis in een Facebook-bericht.

Het chirurgisch team heeft de transplantatieprocedures met succes uitgevoerd. Het ziekenhuisteam en vertegenwoordigers van het Thaise Rode Kruis verzamelden zich vervolgens voor het lichaam van de donor om haar overlijden te eren.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.