Vrachtwagen kantelt en blokkeert tijdelijk onderdoorgang in Wichit

waar –

Een vrachtwagen kantelde en blokkeerde tijdelijk een onderdoorgang voor het verkeer in Wichit.

De politie van Wichit werd op vrijdag (10 juli) om 45:21 uur op de hoogte gebracht van het ongeval bij de ingang van de Darasamut-onderdoorgang op de noordelijke baan.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de gekantelde vrachtwagen met wat olie op de weg gemorst. De bestuurder, dhr. Ronnachai Insut, 20, die niet gewond raakte, vertelde de politie dat hij terugreisde naar Surat Thani. Een voertuig voor hem remde onmiddellijk voordat hij de controle over zijn voertuig verloor en over de kop sloeg.

De onderdoorgang was ongeveer een uur tijdelijk afgesloten terwijl de vrachtwagen werd weggehaald en de weg werd schoongemaakt.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.