Dronken Russische man beschadigt meerdere auto's en wordt tegengehouden door de politie van Phuket met behulp van tasers

Phuket -

Een dronken Russische man werd door de politie van Phuket tegengehouden met een taser (elektrisch pistool) nadat bleek dat hij meerdere auto's in Wichit had beschadigd.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze door buurtbewoners op de hoogte waren gebracht dat er op vrijdagmiddag (21 juli XNUMX) een buitenlandse man auto's vernielde voor een condominium in de buurt van een warenhuis in Wichit.st).

Een team van ongeveer 10 politieagenten onder leiding van luitenant-kolonel Anurak Parinyasathirakun arriveerde vier minuten na de oorspronkelijke oproep snel ter plaatse. De buitenlandse man hield een flesopener vast en werkte niet mee, bedreigde politieagenten en kon niet goed communiceren vanwege taalbarrières en dronkenschap. De politie gebruikte een taser en een houten knuppel om de buitenlandse man tegen te houden en hem tegen de grond te slaan. De onbekende buitenlander werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor lichamelijk en psychiatrisch onderzoek.

De politiechef van Wichit, kolonel Chatree Choookaew, vertelde de Phuket Express dat de buitenlandse man een 26-jarige Rus is, maar noemde hem niet. Vier auto's werden beschadigd door de Russische man en alle autobezitters dienden politierapporten in tegen de Russische man voor de kosten van de schade.

De reden voor het verbijsterende gedrag van de Russische man was nog onbekend, verklaarde de politie, die hem zou laten ontnuchteren alvorens hem te ondervragen met de hulp van een vertaler en hem een ​​rekening voor de voertuigschade zou overhandigen.

Ook was niet direct bekend of de man zou worden doorverwezen naar de Thaise immigratiedienst voor mogelijke acties zoals deportatie en/of zwarte lijst.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.