Bar overvallen in Thalang wegens verkoop van alcohol na wettelijke sluitingstijd

Thalang-

Een bar in Thalang werd overvallen omdat hij alcohol verkocht na de wettelijke sluitingstijd.

Districtsofficieren van Thalang onder leiding van de administratieve hoofdofficier van Thalang, de heer Panjapong Boonjan, en de politie van Sakoo onder leiding van luitenant-kolonel Nopparuj Sukkree hebben zaterdagochtend (3 juli) om 00:22 uur een inval gedaan in een bar genaamd 'Suk Niyom' in Sakoo, Thalang.

De heer Panjapong vertelde de Phuket Express dat de bar alcohol verkocht na de wettelijke sluitingstijd van 2 uur. De eigenaar van de bar heeft naar verluidt de aanklacht toegegeven.

Vergelijkbaar artikel:

Een bar in Thalang werd voor de tweede keer in een paar maanden tijd overvallen na anonieme klachten wegens vermeende opening na de wettelijke sluitingstijd van 2 uur.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.