Thailand verwacht tegen juli meer dan 15 miljoen buitenlandse aankomsten tot nu toe

nationaal —

Thailand kan voor het einde van juli tot 15 miljoen buitenlandse toeristen in het land zien aankomen, zei de plaatsvervangend woordvoerder van de overgangsregering Rachada Dhnadirek.

Het land heeft de afgelopen weken een merkbare toename gezien van internationale aankomsten na vele stimuleringsmaatregelen van de overgangsregering, aldus Rachada.

Dit leidt tot de verwachting dat het aantal buitenlandse aankomsten binnenkort de 15 miljoen zal overschrijden, mogelijk voor het einde van deze maand juli 2023.

Volgens het Ministerie van Toerisme en Sport heeft Thailand momenteel tussen 14.15 januari en 1 juli 16 miljoen buitenlandse bezoekers geregistreerd, goed voor 588 miljard baht (17.11 miljard dollar).

De komst van de lange semestervakantie in verschillende overzeese landen zal bijdragen aan de toename van het aantal toeristen, voegde Rachada eraan toe.

Ondertussen past de Tourism Authority of Thailand (TAT) verschillende strategieën toe om het toerisme te stimuleren. Een van hen promoot het gezondheids- en welzijnstoerisme van het land via de campagne "Amazing Thailand Health and Wellness: New Chapters, New Experience", aldus Rachada.

Het doel is om de kwaliteit van gezondheidsgerelateerde producten en diensten in het land te verbeteren om wereldwijd wellnesstoeristen te boeien, een groep met een hoge koopkracht.

"Gezondheids- en welzijnstoerisme is een groeiende wereldwijde trend, dus we verwachten dat de campagne de inkomsten en inkomsten zal verhogen", besluit Rachada.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.