Kleine boten in Phuket nog steeds tijdelijk verboden bij het verlaten van havens

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft nog een waarschuwing afgegeven dat het voor kleine boten tijdelijk verboden is om havens naar open zee te verlaten vanwege slecht weer tot 20 juli.th2023.

Ons vorige verhaal:

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven dat het voor kleine boten tot 18 juli 2023 vanwege slecht weer tijdelijk verboden is om havens op open zee te verlaten.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Nachapong Pranit, vertelde de Phuket Express dat volgens de Thai Meteorological Department (TMD) tot 20 juli zware regenval samen met sterke golven in de Andamanse Zee, tot drie meter hoog in open zee of meer dan drie meter hoog in onweersgebieden.th2023.

Het Phuket Marine Office heeft dinsdag (18 juli) een waarschuwing afgegeven aan bootkapiteins om voorzichtiger te zijn bij het reizen op zee. Kleine boten met een lengte van minder dan 10 meter mogen tot donderdag (20 juli) VERBODEN de havens op open zee te verlatenth), een.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.