Meer dan 90,000 methpillen en 2 kilo crystal meth in beslag genomen in regio 8 misdaadbestrijding

Phuket–

Meer dan 90,000 methamfetaminepillen en twee kilo crystal methamfetamine werden in beslag genomen tijdens een misdaadactie in Zuid-Thailand.

Deze week werd er een persconferentie gehouden op het politiebureau van Region 8 in Phuket. Speciale adviseur van de Royal Thai Police, kolonel Somphong Chingduang, vertelde de Phuket Express.

Deze maand is er hardhandig opgetreden tegen illegale drugs in het Regio 8-gebied in het zuiden van Thailand. Bij de invallen waren 164 drugsnetwerken betrokken met in totaal 517 doelwitten. Zesendertig doelen werden gearresteerd.

In totaal werden 1,040 verdachten aangehouden. Van die 46 zijn gezochte verdachten. In totaal werden 99,985 methamfetaminepillen en 2.1 kilo crystal methamfetamine in beslag genomen.

Er werd beslag gelegd op eigendommen, waaronder negen auto's, 16 motoren, 52 geweren en nog eens 559 items die meer dan 6,200,000 baht waard zijn.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.