Brand vernietigt motorverhuurbedrijf in Patong

Patong-

Een brand verwoestte een motorverhuurbedrijf en beschadigde 25 motoren tot een totaal van meer dan drie miljoen baht.

Brandweerlieden van de gemeente Patong werden op woensdag (2 juli om 40:19 uur) op de hoogte gebracht van de brandth) in de vroege ochtend bij een motorverhuurbedrijf aan de Na Nai Road in Patong. Brandweerlieden met vijf brandweerauto's en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de motorverhuurwinkel zwaar in lichterlaaie aan.

Vanwege de harde wind duurde het ongeveer een half uur voordat de brandweer het vuur onder controle had. De motorverhuurwinkel en 25 motoren werden vernield. De kosten van de schade worden geschat op minstens drie miljoen baht. Een nabijgelegen noedelwinkel raakte ook beschadigd door de brand. Gelukkig was er niemand in de winkel en vielen er geen gewonden.

Aangenomen wordt dat de oorzaak van de brand een elektrische kortsluiting was. De forensische politie doet echter onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.