Vrouwelijke berijder sterft nadat motor in de stad Phuket op een pick-up botst

Phuket -

Een vrouwelijke motorrijder uit Myanmar werd ter plaatse dood verklaard nadat ze met haar motor tegen een geparkeerde pick-up in Phuket Town botste.

Majoor Kraisorn Pakarree van de Phuket City Police werd op donderdag (2 juli om 00 uur) op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bangkok Road nabij de Wichit Yan Yon-winkel in Talad Yai.th).

De politie, hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en troffen een vrouw aan die alleen geïdentificeerd was als mevr. Tandalai, 32, een Myanmarese onderdaan. Ze werd ter plekke dood verklaard. Vlakbij vonden ze de beschadigde motor en pick-up.

Op dit moment denkt de politie dat Tandalai mogelijk sliep tijdens het rijden of te hard rijden voordat hij tegen de geparkeerde pick-up botste. De politie controleert echter camerabeelden om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.