Buitenlandse toerist steelt naar verluidt cannabistoppen uit Patong Shop

Patong-

Een buitenlandse toerist zou cannabistoppen hebben gestolen uit een winkel in Patong.

De eigenaar van een cannabiswinkel in Patong, ondersteund door camerabeelden, vertelde de Phuket Express dat dinsdag (18 juli)th) 's Avonds kwamen er twee buitenlandse toeristen de cannabiswinkel binnen.

Ze waren geïnteresseerd in cannabis en vroegen een vrouwelijke medewerker om er eens naar te kijken. Een van hen nam vervolgens wat 'cannabistoppen' voordat hij ze in zijn zak stopte. Volgens camerabeelden stal hij in totaal drie keer.

De eigenaar van de cannabiswinkel heeft aangifte gedaan bij de politie van Patong en wil dat de buitenlander betaalt voor de gestolen 'cannabistoppen'.

De politie probeerde nog steeds de buitenlanders te identificeren. De naam van de winkel en de eigenaar werden in afwachting van verder onderzoek ingehouden.

De Phuket Express merkte op dat het technisch gezien nog steeds illegaal is om cannabistoppen te verkopen zonder medische vergunning en reden, zoals hieronder te zien is.

Zeven mensen zijn gearresteerd voor het naar verluidt illegaal verwerken van cannabistoppen op Bangla Road en Soi Sane Sabai in Patong.

In Patong is een man gearresteerd wegens vermeende illegale verkoop van cannabistoppen en het niet kunnen overleggen van een legale vergunning voor het verkopen van cannabis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.