Politie neemt vuurwerk in beslag op Patong Beach

Patong-

De politie van Patong heeft vuurwerk op Patong Beach in beslag genomen als onderdeel van een reguliere hardhandig optreden tegen illegaal vuurwerk.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op maandag (17 juli).th) inspecteerden ze het strand bij het postkantoor om hardhandig op te treden tegen illegaal vuurwerk en drijvende lantaarns. Ze vonden vuurwerk dat onder stoelen op het strand was verstopt. Die spullen zijn in beslag genomen, maar ze hebben hun eigenaren niet gevonden.

Dit maakt deel uit van een regelmatig optreden tegen de verkoop van illegaal vuurwerk op Patong Beach, zoals hieronder te zien is.

Een vrouw is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Op het strand van Patong werden na klachten drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen.

De gemeente Patong heeft het publiek gewaarschuwd dat er voor geen enkel evenement vuurwerk of drijvende lantaarns zijn toegestaan, tenzij speciale toestemming wordt gegeven door functionarissen van Patong, waarbij de straf strikt wordt toegepast.

Twee mannen zijn gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Een man is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.