Overblijvende Amerikaan gearresteerd op Phuket Airport

Phuket -

Op de internationale luchthaven van Phuket is een Amerikaanse man gearresteerd die te lang bleef.

Een immigratiebeambte op de internationale luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat op maandag (17 juli).th), arresteerden ze een Amerikaanse man bij de vertrekgate in de internationale terminal. Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van te lang blijven.

Zijn naam en leeftijd werden echter niet vrijgegeven door luchthavenbeambten.

Het was ook onduidelijk hoe lang hij te lang was gebleven of hoe hij werd betrapt en gearresteerd.

Verwante Artikel:

Op de internationale luchthaven van Phuket is een vrouw uit Kazachstan gearresteerd die te lang bleef. Ze werd gevonden met behulp van valse documenten en was 89 dagen langer dan toegestaan.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.