Mysterieuze kogel dringt door glas op Phuket School

Phuket -

Een mysterieuze kogel drong door het glas van een school in de stad Phuket terwijl studenten in een klaslokaal aan het leren waren.

Luitenant-kolonel Jitthiwa Tanawitwilart van de Phuket City Police werd op dinsdag (18 juli) op ​​de hoogte gebracht van het incident vanuit een privéschool aan de Komaraphat Road in Talad Yai, in de stad Phuket.

De politie kwam ter plaatse in een klaslokaal op de vierde verdieping van de school. Gelukkig vielen er geen gewonden. Een vrouwelijke lerares wiens naam niet bekend was en die les gaf in kunst, vroeg alle studenten om de klas te verlaten terwijl de politie het incident aan het onderzoeken was

In het glas van het klaslokaal werd een kogelgat met buskruit gevonden. In de klas werd echter geen kogel gevonden. De politie zet haar onderzoek voort om vast te stellen wie het geweerschot heeft afgevuurd voor verdere juridische stappen.

De politie hield de naam van de school geheim in afwachting van verder onderzoek, hoewel ze verklaarde dat alle ouders en wettelijke voogden op de hoogte zouden worden gebracht van het incident.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.