Vermiste boot uit Phuket gevonden in Phang Nga

Phang Nga-

In Phang Nga is een vermiste vissersboot uit Phuket gevonden.

Het hoofd van het Ao Phang Nga National Park, de heer Sak Noo-O, werd door een lokaal vissersnetwerk op de hoogte gebracht dat er het afgelopen weekend een lokale vissersboot uit Phuket was verdwenen.

Op maandag (17 julith) de vermiste vissersboot werd gevonden op het eiland Boi Yai. De boot is van een man die alleen geïdentificeerd is als Mr. Man, 68, en stond geparkeerd bij een pier in Baan Bang Duk in Mai Khao, ten noorden van Phuket.

Door de harde wind en golven brak de vissersboot los en dreef naar Phang Nga. De boot en de motor liepen geen schade op. De booteigenaar was erg blij om herenigd te worden met zijn boot.

Gerelateerd artikel:

De Meteorologische Dienst waarschuwt voor zware regenval in de meeste regio's van het land als gevolg van de tropische storm Talim.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.