80 babyzeeschildpadden komen uit en gaan de zee van Phang Nga in - VIDEO

Phang Nga-

Tachtig baby-groene zeeschildpadden zijn met succes uit het ei gekomen en zijn de zee in gegaan in het Thaise Mueang-district.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op maandag (17 juli).th) het hoofd van het Similan National Park Dhr. Sarayut Paso werd door een parkmedewerker op Meang Island op de hoogte gebracht dat tachtig baby groene zeeschildpadden waren uitgekomen en terug de zee in waren gegaan.

Een moedergroene zeeschildpad legde op 91 mei 20 eierenth, 2023. Het duurde 58 dagen voordat 87.9 procent van de eieren met succes uitkwam. Twee van hen waren nog zwak en zullen goed worden vastgehouden voordat ze later weer in zee worden vrijgelaten.

Gerelateerd artikel:

Achtenzestig baby-zeeschildpadden zijn met succes uit het ei gekomen en zijn de zee in gegaan in het Similan National Park.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.