Zeeschildpad gered nadat ze vast kwam te zitten in visnet op strand in Phuket

Phuket -

Een zeeschildpad is gered nadat hij vast kwam te zitten in een visnet op een strand op Thalang.

Dat hebben medewerkers van het Sirinat National Park maandag (17 juli) aan de Phuket Express verteldth) dat een nog levende zeeschildpad vast zat in een visnet. De zeeschildpad was aangespoeld op Layan Beach in Cherng Talay.

Er werd ontdekt dat het een zeeschildpad van Olive Ridley was. Het visnet werd langzaam doorgesneden en van de schildpad verwijderd. Wonden werden gevonden op de flipper en shell. De schildpad werd voor medische behandeling naar het Phuket Marine Biological Centre in Wichit gebracht.

Een zeeschildpad is gered nadat hij vast kwam te zitten in een visnet op Patong Beach.

Een zeeschildpad is gered nadat hij vast kwam te zitten in een visnet op een strand in de wijk Thalang.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.