Gewonde zeeschildpad gered op Patong Beach

Patong-

Strandwachten hielpen een gewonde zeeschildpad op Patong Beach.

Strandwachten van Patong Beach vertelden de Phuket Express dat op zondagmiddag (16 juli).th) vonden ze een gewonde zeeschildpad op Patong Beach. Medewerkers van het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centre in Wichit werden onmiddellijk opgeroepen om te helpen.

Het reddingscentrum arriveerde op het strand om een ​​jonge groene zeeschildpad te vinden. Het was 35.5 centimeter lang, 33.5 centimeter breed en woog 3.8 kilogram. De schildpad was zwak en uitgedroogd. Het was ook dun en bedekt met zeewier en scheepswormen. De schildpad werd voor verdere medische behandeling naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center gebracht.

In vergelijkbaar recent nieuws:

Op Patong Beach is een zieke zeeschildpad gered.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.