84-jarige man dood aangetroffen in Wichit Pond

waar –

Een 84-jarige man is dood aangetroffen in een vijver in Wichit.

Luitenant Wuttichai Chanfai van de politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze op zondagmiddag (16 juli) op ​​de hoogte waren gebracht van het incident bij een kanaal in het dorp Makham Koo.th).

Politie, reddingsduikers en het Phuket Express-team arriveerden ter plaatse achter het huis van de overleden man. Zijn familieleden zeiden dat meneer Sak Thongbai, 84, sinds 3 uur vermist was. Ze dachten dat meneer Sak in de vijver was gevallen. Het duurde ongeveer een half uur om zijn lichaam in de vijver te vinden en helaas de vrees van de familie te bevestigen.

Zijn dochter, wiens naam niet werd vrijgegeven, zei dat haar vader, Sak, persoonlijke gezondheidsproblemen had en bij zijn gezin woonde. Hij liep misschien naar het buitentoilet voordat hij de vijver in glipte, zei ze.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.