Zuid-Koreaanse vrouw in Phuket maakt zelfmoord na ruzie met vriend

Phuket-

Een Zuid-Koreaanse vrouw verstikte zichzelf en haar twee katten met rook van kolen, waardoor ze allemaal omkwamen in de badkamer van hun accommodatie in Phuket.

Politieagenten op het politiebureau van Chalong kregen op zaterdag 8 juli omstreeks 16 uur een melding over het overleden slachtoffer. Na de melding haastten ze zich naar haar huis in het Rawai-subdistrict van het Mueang-district.

Op de plaats van het incident vond de politie het lichaam van een vrouw, wiens naam door The Pattaya News geheim is gehouden in afwachting van toestemming van haar familie, liggend op haar rug in een badkamer op de tweede verdieping. De 43-jarige vrouw zou de Zuid-Koreaanse nationaliteit hebben. Haar naam werd ingehouden vanwege de gevoeligheid van de situatie.

Bij onderzoek ontdekte de politie dat er bloed uit haar neus stroomde. Twee katten werden ook dood naast haar gevonden, samen met een ijzeren pot waarvan de politie dacht dat deze door de vrouw was gebruikt om brandende kolen op te slaan om zichzelf te stikken. Ter plaatse werden geen verwondingen of tekenen van een misdrijf gevonden. De vrouw werd overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

Op basis van een interview met de Zuid-Koreaanse vriend van het slachtoffer, wiens naam niet bekend is, had de overledene voorafgaand aan het incident ruzie met hem. De ruzie ging over zijn gebrek aan tijd voor haar omdat hij in een andere provincie werkte.

Voordat ze besloot haar leven te nemen, nam het slachtoffer via een telefoontje afscheid van haar vriend en zei dat ze dood wilde. Vervolgens keerde haar vriend haastig terug naar de accommodatie, maar was te laat.

Het lichaam van het slachtoffer blijft in een ziekenhuis voor begrafenisarrangementen. De politie onderzoekt het incident.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.