Auto botst tegen elektriciteitspaal in Wichit

waar –

Een auto botste tegen een elektriciteitspaal in Wichit, waardoor een tijdelijke stroomuitval en wegafsluiting ontstond.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze op zaterdagochtend (15 juli) op ​​de hoogte waren gebracht van het ongevalth) op de Thep Anusorn Road voor een tankstation.

Er vielen geen gewonden, wel was er een elektriciteitspaal kapot. De elektriciteit werd tijdelijk afgesloten en de weg werd afgesloten terwijl personeel van de Phuket Provincial Electric Authority een nieuwe elektriciteitspaal installeerde.

De automobilist, die niet door de politie werd geïdentificeerd, wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van schade aan eigendommen van de overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.