Man sterft na geraakt te zijn door vallend glas in Thalang

Thalang-

Een chauffeur van een vrachtwagen met aanhangwagen stierf nadat glasplaten die door een kraan werden vervoerd, op hem vielen.

Kapitein Warawut Sensoap van de politie van Cherng Talay werd op vrijdagochtend (14 juli) door een plaatselijke bewoner op de hoogte gebracht van het incident op de bouwplaats van een hotel. Politie, hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om een ​​geparkeerde vrachtwagen met aanhanger te vinden.

Op de achterkant van de vrachtwagen met aanhanger vonden ze het lichaam van de vrachtwagenchauffeur, de heer Kittrakorn Puengboon, 42, uit Nakhon Phanom. Zijn lichaam was verpletterd door een grote glasplaat. Vlakbij vonden ze een kraanwagen met twee grote glasplaten in een grote kist.

Getuigen vertelden de politie dat de heer Jittrakorn glasplaten naar de bouwplaats aan het brengen was. Een kraanwagen bestuurd door een andere chauffeur, die niet onmiddellijk werd geïdentificeerd, liet een strop met een haak vallen om de platen te vervoeren. Meneer Jittrakorn haakte de strop aan de kist voordat de kraan plotseling bewoog en de kist op hem viel. De doos woog honderd kilo.

De politie zet het onderzoek voort om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.