Er komt ruw weer aan: kleine boten in Phuket worden tijdelijk uitgesloten van havens

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven dat kleine boten vanwege slecht weer tijdelijk de havens niet op open zee mogen verlaten.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Nachapong Pranit, vertelde de Phuket Express dat volgens de Thai Meteorological Department (TMD) zware regenval zal plaatsvinden samen met sterke golven in de Andamanse Zee tot drie meter hoog in open zee of meer dan drie meter hoog. hoog in onweersgebieden vanaf 15 julith tot juli 18th2023.

Het Phuket Marine Office heeft op vrijdag (14 juli) een waarschuwing afgegeven aan bootkapiteins om voorzichtiger te zijn bij het reizen op zee. Het is vanaf 10 juli VERBODEN om kleine boten met een lengte van minder dan 15 meter de havens in open zee te verlatenth tot juli 18th2023.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.