Bestuurder en bestuurder gewond nadat taxi in botsing kwam met vrachtwagen en motor in Thalang

FOTO: Newshawk Phuket

Thalang-

Een berijder en een chauffeur zijn gewond geraakt nadat een taxi in botsing kwam met een vrachtwagen en een motor in Thalang.

De hulpdiensten werden op vrijdagmiddag (14 juli) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krasattri Road zuidelijke baan in Baan Mak Prok in Mai Khao.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde taxiauto en een motor aan vlak naast de weg bij een beschadigde elektriciteitspaal. Langs de weg troffen ze ook een beschadigde vrachtwagen aan.

FOTO: Newshawk Phuket

De mannelijke motorrijder liep been- en hoofdletsel op. De taxichauffeur liep verwondingen aan zijn gezicht op. Ze zijn allebei naar het Thalang-ziekenhuis gebracht, maar niet geïdentificeerd.

Getuigen zeiden dat de taxi tegen de vrachtwagen botste voordat hij tegen de motor botste. De politie controleert echter camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen voor mogelijke verdere juridische stappen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.