Pick-up crasht tegen heldinnenmonument in Thalang

Thalang-

Een bestuurder ontsnapte aan verwondingen nadat een pick-up op het Heroine Monument in Thalang was gereden.

Majoor Noppadol Tonemanee van de politie van Thalang werd op vrijdagochtend (14 juli) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) om 3 uur. bij het Thao Thep Krasattri - Thao Sri Soonthorn Heroines Monument op de Thep Krasattri Road in noordelijke richting in Baan Tha Ruea.

Eerstehulpverleners en het Pattaya News arriveerden ter plaatse en ontdekten dat een pick-uptruck tegen het hek bij het Heldenmonument was gereden.

De bestuurder, die niet is geïdentificeerd door relevante ambtenaren, raakte niet gewond. Op dit moment gelooft de politie van Thalang dat de bestuurder vóór de crash mogelijk achter het stuur heeft geslapen.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat de chauffeur wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van schade aan eigendommen van de overheid.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.