Twee gewonden na motorongeluk op Patong Hill

Patong-

Twee mensen zijn gewond geraakt na een motorongeluk op een kortere weg op Patong Hill.

Majoor Pairat Jintrapirom van de politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op maandag (10 juli) op ​​de hoogte waren gebracht van het ongevalth) op een kortere weg achter de Tiger Shrine op Patong Hill.

De politie en meer dan tien reddingswerkers kwamen ter plaatse om een ​​motor en twee gewonden op een helling van de weg te vinden.

Zij en de motor werden van de helling terug de heuvel op getrokken, wat ongeveer een uur duurde. Dhr. Wuttisak Puttisarn, 36 uit Chalong had zijn ribben gebroken terwijl mevrouw Siyangrak Pimsamut uit Kata hoofdletsel had opgelopen. Beiden werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De burgemeester van Patong, de heer Chalermsak Maneesri, die later ter plaatse kwam, vertelde de Phuket Express dat er veel ongelukken gebeuren op deze weg. Dit is een kortere weg van en naar Patong City en veel motorrijders gebruiken deze weg. Chalermsak zei ook dat de stad probeerde de weg te verbeteren om deze veiliger te maken, maar verduidelijkte niet hoe.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.