Rus krijgt boete van 2,500 Baht na verkeerd rijden op eenrichtingsweg in Phuket Old Town – VIDEO

Phuket -

Een Russische man kreeg een boete van 2,500 baht nadat hij betrapt werd op het rijden in de tegenovergestelde richting op een eenrichtingsweg in de oude binnenstad van Phuket.

De verkeerspolitie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat op maandag (10 juli).th), werd een buitenlandse motorrijder de verkeerde kant op zien rijden op de Thalang Road in de oude binnenstad van Phuket, een eenrichtingsweg.

De Russische berijder werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Armeekan. Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht en werd beschuldigd van rijden zonder rijbewijs en kreeg een boete van 1,000 Baht, en roekeloos rijden, waarvoor hij een boete van 1,000 Baht kreeg, en ook rijden in de verkeerde richting waarvoor hij een boete van 500 Baht kreeg. . In totaal kreeg hij een boete van 2,500 baht.

De motorverhuurder kreeg een boete van 2,000 Baht voor het laten rijden van motorrijders zonder rijbewijs.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.