Python van vier meter gevangen in Patong

Patong-

Een vier meter lange python is gevangen nadat hij naar verluidt een onbekend dier had opgegeten in Patong.

Een medewerker van de afdeling Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) van de gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat dinsdag (11 juli)th) werden ze door een bewoner op de hoogte gebracht dat er een python was gevonden in een plaatselijk huis.

Slangenvangers kwamen bij het huis aan om de vier meter lange python te vinden. De python was vol van een onbekende maaltijd en kon niet ontsnappen aan de slangenvangers, en werd uiteindelijk gepakt.

De Phuket Express merkte op dat het niet bekend was wat de python had gegeten. De python zal echter veilig worden vrijgelaten in een nabijgelegen bos.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.