Dolfijn gered nadat hij was aangespoeld op het strand in Phang Nga

Phang Nga-

Een dolfijn is gered nadat hij was aangespoeld op een strand in Phang Nga.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op dinsdag (11 juli).th), dat ze door een plaatselijke bewoner op de hoogte waren gebracht dat er een nog levende dolfijn was gevonden op een strand bij de Laem Sai-baai op het eiland Yao Noi.

Ze kwamen aan op het strand en vonden een gestreepte dolfijn. Bij de dolfijn werden geen wonden gevonden en het was onduidelijk hoe deze aangespoeld was. De dolfijn werd naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centre in Phuket gebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.