In aanbouw Lat Krabang-viaductbrug in Bangkok stort in, meerdere doden en gewonden gemeld

Bangkok-

Een in aanbouw zijnde viaduct aan de On Nut-Lat Krabang Road in Bangkok is vanavond, 10 juli 2023, tegen de schemering ingestort, waarbij ten minste twee mensen om het leven zijn gekomen en acht anderen gewond zijn geraakt.

De heer Wisanu Subsompol, plaatsvervangend gouverneur van Bangkok, vertelde de geassocieerde Thaise pers dat de in aanbouw zijnde brug leek te zijn omgeslagen terwijl er veel verkeer was in het gebied onder de brugconstructie. Ambtenaren van de Bangkok Metropolitan Administration, of BMA, bevestigden ten minste twee doden en rechtsgewonden, maar waarschuwden dat dit nog niet definitief was, aangezien er nog steeds wordt gezocht naar mensen die mogelijk vastzitten onder het puin.

Een exacte oorzaak van de ineenstorting zal waarschijnlijk enige tijd duren, waarschuwden BMA-functionarissen, terwijl reddingsteams en stadsambtenaren zich ter plaatse haastten om hulp te bieden. Op het moment van schrijven waren zware hulpdiensten en reddingswerkers in het gebied actief.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en zal worden bijgewerkt naarmate er meer informatie binnenkomt van BMA-functionarissen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.