Slow Loris keerde terug naar Forest in Phuket - VIDEO

Phuket -

Een dolende en verdwaalde plompe lori is teruggebracht naar een bos in Thalang.

Het hoofd van het Khao Phra Thaeo Nature and Wildlife Study Centre, de heer Pongchart Chueahom, vertelde de Phuket Express dat ze op zaterdag (8 juli) op ​​de hoogte waren gebracht van de verloren plompe lori's door een reddingswerker van de Kusoldharm Foundation in Mueang Mai.th).

Ze vingen de plompe lori die ronddoolde in een woonwijk in Sri Soonthorn nadat ze door een plaatselijke bewoner op de hoogte waren gebracht van het verloren dier.

Op zondag (9 julith), werd de plompe lori, die gezond was, weer vrijgelaten in het Khao Phra Thaeo Non-Hunting gebied in Thalang.

Gerelateerd verhaal:

Een gewond aapje is gered op een heuvel in Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.